Infracrvene kabine

Naziv infracrvene kabine potiče od infracrvenih grijača koji se koriste kao grijača tijela u takvim kabinama. Konstrukcija im je gotovo identična kao i kod klasičnih sauna, a infracrveni grijači su obično smješteni na zidovima i ispod sjedala. Kontrolni uređaj je smješten na vanjskoj strani kabine kod ulaznih vrata. Uz manje utrošene električne energije i niže temperature, sa infracrvenim grijačima se vrlo često postižu i bolji efekti u odnosu na klasičnu finsku saunu.
Infracrveno zračenje (IR-B i IR-C) stvara ugodnu toplinu koja godi tijelu, a osim toga potvrđeno je u medicini kao korisna terapija kod reumatskih bolesti, oštećenja mišićnih tkiva i sličnih dijagnoza.
U trenažnom procesu zagrijavanje tijela, odnosno mišića u infracrvenoj kabini, izvrsna je prevencija u sprečavanju nepotrebnih povreda.

Isto tako izlaganje infracrvenom zračenju pojačava efekat mnogih estetskih tretmana kože – dubinske infracrvene zrake smanjuju celulit i ostale promjene na koži koje dolaze sa starenjem.

Moguće su različite kombinacije i izvedbe infracrvenih kabina, a BAZENI.HR d.o.o. Vam stoje na usluzi za detaljnije informacije i savjete.

NAŠ PRODAJNI PROGRAM MOŽETE VIDJETI OVDJE

Ako imate pitanja, trebate savjet, nazovite ili pošaljite mail: