Privatnost

Ova izjava o privatnosti i tajnosti podataka odnosi se na privatnost i tajnost podataka koji se nalaze na Internet stranici bazeni.hr (u nastavku Stranica), a koji se korištenjem stranice prikupljaju i pohranjuju u bazama podataka BAZENI.HR d.o.o. (u nastavku Prodavatelj)

Prodavatelj kao vlasnik i pružatelj usluga Stranice pridržava se Zakona o zaštiti osobnih podataka i ostalih važećih zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih korisnika. Molimo pažljivo pročitajte ovu izjavu o privatnosti podataka kao i Uvjete korištenja Stranice. Korištenjem naše web stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima privatnosti podataka i načinima upotrebe istih podataka na našim web stranicama.

Ukoliko imate potrebu za dodatnim informacijama vezanim uz povjerljivost podataka, upit možete poslati na e-mail adresu bazeni@bazeni.hr.

Prodavatelj prikuplja osobne informacije koje identificiraju korisnike Stranice. Kada se Korisnik uključi u određene aktivnosti na Stranici, odnosno u aktivnosti naručivanja roba i usluga, slanja upita za ponudom ili dodatnim informacijama, Prodavatelj može od Korisnika zatražiti pružanje informacija kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj.

Uključivanje u aktivnosti koje zahtijevaju pružanje osobnih podataka dobrovoljna je odluka Korisnika.

Prodavatelj neće dijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s trećim stranama osim u slučajevima navedenim u sljedećoj točki te u situacijama kada to pozitivni propisi zahtijevaju. Prodavatelj je ovlašten otkriti informacije o Korisniku u svrhu zaštite Prodavatelja i zaštite drugih te kad je opravdano očekivati da će njihovo otkrivanje pomoći provođenju zakona ili je nužno kao posljedica sudskog naloga.

Prodavatelj pruža određene usluge i proizvode preko trećih strana. Treći pružatelji usluga provode određene aktivnosti kao što su slanje i distribucija administrativnih i promocijskih e-mail poruka. Administrativne e-mail poruke Korisnik ne može otkazati, dok se promocijske e-mail poruke šalju samo klijentima koji su se prijavili na newsletter. Prodavatelj također može podijeliti osobne podatke Korisnika s pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Prilikom kupnje platnom karticom kupca se preusmjerava na stranicu pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka i u skladu s odredbama važećih zakona u RH.

Korisnik je upoznat da Prodavatelj ne može izbrisati informacije povezane s prošlim aktivnostima Stranice.

Korisnik je također upoznat s činjenicom da niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Iako Prodavatelj poduzima razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ne možemo jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s naše Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Druge Internet stranice kojima se može pristupiti preko Stranice imaju svoje izjave o povjerljivosti podataka te načinima korištenja i objavljivanja istih na njima. Prodavatelj ne snosi odgovornost za načine i uvjete rada trećih strana.

Prodavatelj je prijavio zbirku podataka (evidenciju internetskih kupaca) Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Ova izjava stupa na snagu odmah.

Ako imate pitanja, trebate savjet, nazovite ili pošaljite mail: