Tehnička podrška i konzalting

Prilikom planiranja izgradnje bazena potrebno je uskladiti više struka, kao i zahtjeve investitora, odnosno budućeg korisnika bazena.

Velik dio otvorenih pitanja rješava se tijekom izrade projektne dokumentacije,  ali nakon izrade nacrtne ili projektne dokumentacije i odabira izvođača, započinje izvođenje bazena – prvo započinju građevinski radovi, a nakon toga instalaterski i završni izolaterski, keramičarski, te radovi na uređenju okoliša.

Cijeli proces može biti vrlo zahtjevan ako investitor nije unaprijed odabrao određen tip bazena, a pogotovo ukoliko se radi o zatvorenom bazenu sa sustavom kanalnog odvlaživanja, automatskog nadzora i povezivanja bazenskog sa centralnim nadzornim sustavom objekta.

Kao tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u izgradnji bazena možemo Vam, zajedno sa našim partnerima, ponuditi tehničku podršku i konzalting za slijedeće:

  • Odabir tipa bazena i izrada idejnog rješenja konstrukcije i tehnologije bazena, te procjenu investicije
  • Izrada kompletne projektne dokumentacije
  • Odabir završne obloge bazena što uključuje i tehnologiju izvođenja
  • Nadzor i koordinaciju tijekom izvođenja radova
  • Izradu detalja i tehničkih rješenja tijekom izvođenja radova

Isto tako ukoliko od nas samo kupite bazenske uređaje, opremu i montažni materijal pružiti ćemo Vam kompletnu tehničku podršku potrebnu za izvođenje radova u vlastitoj organizaciji.

Ako imate pitanja, trebate savjet, nazovite ili pošaljite mail: