Vodene atrakcije

Vodene atrakcije najčešće su sastavni dio bazena i bazenskih kompleksa u javnoj uporabi, a u posljednje vrijeme izvode sa i kao samostalni, pa čak i manji po površini, sadržaji u sklopu kampova, hotela, dječjih vrtića i javnih površina.

U Hrvatskoj tek počinje implementiranje ovakvih sadržaja u javne površine, dok su u zapadnim zemljama Europe, SAD-u, Kanadi i sličnim razvijenijim zemljama, vodene atrakcije u obliku vodenih dječjih igrališta sa vodenim skulpturama, podnim prskalicama i sličnim vodenim efektirma uobičajeni sadržaji, ali isto tako novijeg datuma.

U vodene atrakcije kao zasebne sustave možemo svrstati slijedeće:

  • vodene tobogane (tzv. aquagun-e) – raznih vrsta i oblika
  • fontane i različite ukrasne vodene skulpture
  • vodena dječja igrališta

Kao izvođači vodenih atrakcija najviše iskustva imamo sa vodenim dječjim igralištima, kojih smo zajedno s našim partnerom tvrtkom Regoč d.o.o. do sada izveli desetak – u sklopu kampova, hotela i dječjih vrtića. Izvebe su bile različite: kao potpuno zasebni sustavi sa vlastitim postrojenjem za obradu vode, sustavi povezani s postojećim postrojenjima za održavanje bazenske vode, te sustavi koji koriste samo vodovodnu vodu.

BAZENI.HR d.o.o. u mogućnosti su Vam u suradnji partnerima i principalima ponuditi kompletna rješenja i izvođenje sistemom „ključ u ruke“

Ako imate pitanja, trebate savjet, nazovite ili pošaljite mail: