ZAGREB
Hobby bazeni d.o.o.
P.Preradovica 3, 10410 Velika Gorica
Tel: 01 6226 848
OSIJEK
Stagnum d.o.o.
Osječka 16, Čepin
Tel: 031 384 300
RIJEKA
Vilsor d.o.o.
Srdoci 65d, Rijeka
Tel:051 624 800
 

Wellness

Što je "wellness"? Ako na nekoj od tražilica na internetu upišete pojam "wellness", kao rezultat ćete dobiti velik broj web stranica sa različitim sadržajima, ali osnova svim takvim stranicama su zdrav način života i sve što tome doprinosi.
U tom kontekstu "wellness" u sklopu bazena i pratećih sadržaja podrazumijeva prostore za opuštanje i revitalizaciju duha i tijela – tzv. "wellness centar" koji se najčešće sastoji od različitih tipova sauna,infracrvenih kabina, parnih kupelji, whirlpool-a, hamam-a, caldarium-a, kristalnih kupki, bazena,prostora za masažu i kozmetičke tretmane, te prostora za odmor i opuštanje.

Rivierapool

 

Silgmann

Želite li savršeno mjesto za opuštanje, relaksaciju i odmor duha i tijela "wellness" je idealan koncept za Vas.

Budući da se ovdje radi o skupu različitih uređaja i minijaturnih prostora (kabina), potrebno je, osim tehničkih karakteristika, poznavati principe, načine i redoslijed korištenja pojedinih sadržaja "wellness centra", te ih prilagoditi za svaki pojedinačni slučaj, odnosno "wellness centar".

Zanima li Vas caldarium, hamam, kristalna kupka ili parna kupelj kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaša pitanja, a više informacije možete pronaći i na ovim web stranicama u poglavlju – saune, infracrvene kabine, parne kupelji...