ZAGREB
Hobby bazeni d.o.o.
P.Preradovica 3, 10410 Velika Gorica
Tel: 01 6226 848
OSIJEK
Stagnum d.o.o.
Osječka 16, Čepin
Tel: 031 384 300
RIJEKA
Vilsor d.o.o.
Srdoci 65d, Rijeka
Tel:051 624 800
 

O nama

Poduzeće Hobby bazeni d.o.o. osnovano je 1990. god. i jedno je od prvih novoosnovanih poduzeća specijaliziranih za bazene i bazensku tehniku u Hrvatskoj.

Na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva u izgradnji, montaži, projektiranju i održavanju bazena i bazenske tehnike u mogućnosti smo Vam ponuditi kompletna rješenja za Vaš bazen, bilo da se radi o javnim, privatnim, zatvorenim ili vanjskim bazenima za plivanje, a o čemu svjedoči naša referentna lista i galerija fotografija izvedenih objekata i radova.

Dodatna garancija naše kvalitete je i podrška naših strateških partnera, koji su u svjetskim ili hrvatskim razmjerima vodeće firme u području bazena, bazenske tehnike ili prateće opreme: DLW, DINOTEC , CHEMOFORM, WDT, KVS Klimatechik, RIVIERAPOOL, BEHNCKE (Njemačka), ASTRAL, UNION PISCINES, WEDA POOLCLEANER (Italija - Švedska), PROCOPI (Francuska), SILGMANN (Austria), HEXAGONE (Francuska), SINTEX (Slovenija), ELEKTRON i HORVATIĆ (Hrvatska).

Od idejnog rješenja ili ponude, pa sve do samog izvođenja, uvijek na prvo mjesto stavljamo kvalitetu i preciznost – kako u izvođenju, tako i u dogovorima i savjetima, a sve s ciljem da se potencijalni kupac, odnosno investitor, što detaljnije upozna sa problematikom bazena. Smatramo da se samo na taj način može odabrati najpovoljnije rješenje za svaki pojedinačni slučaj i izvući najpovoljniji odnos cijene i kvalitete za Vas kao kupca naše usluge ili naših proizvoda – bilo da kupujete montažni bazen za 2.000 KN ili gradite zatvoreni bazen vrijedan 1.000.000 KN.

Naš krajnji cilj je da projektiranje, izgradnja ili montaža bazena i bazenske tehnike završi na obostrano zadovoljstvo, te da nastavimo održavati Vaš bazen u garantnom i postgarantnom periodu, te na taj način ostvarimo ugodnu i dugotrajnu suradnju.

Zbog prethodno navedenog nastojimo od prvog kontakta sa Vama prezentirati naše mogućnosti što realnije, te Vam problematiku bazena približiti i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Nadamo se da ćete na našim web stranicama pronaći informacije koje tražite, a osim bazena i bazenske tehnike pronaći ćete i poglavlja o fontanama, saunama, parnim kupeljima, welness-u, te sustavima hidroizolacija, što također spada u naše djelatnosti.

Naravno, za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju i putem direktnog kontakta.