ZAGREB
Hobby bazeni d.o.o.
P.Preradovica 3, 10410 Velika Gorica
Tel: 01 6226 848
OSIJEK
Stagnum d.o.o.
Osječka 16, Čepin
Tel: 031 384 300
RIJEKA
Vilsor d.o.o.
Srdoci 65d, Rijeka
Tel:051 624 800
 

Servis i rezervni dijelovi

Kada je bazen završen, bazenska tehnika montirana i cijeli sustav pušten u rad, a korisnik bazena pliva u svom bazenu sve izgleda savršeno i svi su zadovoljni.

Međutim, nakon izvjesnog vremenskog perioda pojedini potrošni dijelovi bazenskih uređaja dotraju, te ih je potrebno izmjeniti ili jednostavno zbog mehaničkih oštećenja, nestručnog rukovanja i sličnih razloga dolazi do kvarova na bazenskim uređajima i instalacijama.
Zbog toga je vrlo važno da Vam izvođač bazenske tehnike garantira servis i isporuku rezervnih dijelova u garantnom i postgarantnom roku.
Vrijednost rezervnih dijelova vrlo često nije velika, a samim time u tom segmentu nema velikog profita za prodavača, ali u gotovo svim slučajevima bazen kao cjelina bez tih "sitnica" ne može funkcionirati.

"Hobby bazeni", kao odgovrna i ozbiljna tvrtka uvijek ima na skladištu potrošne rezervne dijelove za uređaje i opremu koju isporučuje i montira, a ukoliko se dogodi da trenutno nema ili se radi o nestandardnom kvaru ili oštećenju, isporučuje se kompletan zamjenski uređaj, kako biste mogli koristiti Vaš bazen dok se kvar na uređaju ne otkloni.

U slučaju da s nama potpišete ugovor o godišnjem/sezonskom održavanju i servisu bazena i bazenske tehnike osiguran Vam je prioritet u otklanjanju kvarova ili problema s vodom u Vašem bazenu, kao i garancija da će se vrlo često preduhitriti mogući kvarovi i problemi – jednako za privatne i javne bazene.

Na taj način Vama preostaje samo kupanje i plivanje.