Akcija

KIT KOMPLETI - BAZENSKA TEHNIKA AZUR!

Kit kompleti - bazenska tehnika Azur

Osnovna oprema za bazene: pješčani filteri sa pripadajućim cjevovodom, fitinzima i ventilima, mlaznicama, skimerima, odvodom i rasvjetom - osnovna oprema neophodna za održavanje vode u bazenima.

Više informacija i cijene saznajte OVDJE.

 

KIT KOMPLETI - BAZENSKA TEHNIKA CANTABRIC!

Kit kompleti - bazenska tehnika Cantabric

Osnovna oprema za bazene: pješčani filteri sa pripadajućim cjevovodom, fitinzima i ventilima, mlaznicama, skimerima, odvodom i rasvjetom - osnovna oprema neophodna za održavanje vode u bazenima.

Više informacija i cijene saznajte OVDJE.

 

DRVENI MONTAŽNI BAZENI WEVA!

Drveni montažni bazeni Weva

Montaža bez puno muke - savršen odnos cijene i kvalitete!

Potpuno dostupan bazen iz snova!!!

Više informacija i cijene saznajte OVDJE.

 

DRVENI MONTAŽNI BAZENI TROPIC!

Drveni montažni bazeni Tropic

Sve bitne stvari predviđene u osnovnoj ponudi...

Bazen više nije luksuz!!!

Više informacija i cijene saznajte OVDJE.

 

 

Ljestve, rukohvati, dizala za invalide i tuševi

Za ovu grupu proizvoda je vrlo važno da su izrađeni od kvalitetnog materijala. Iako je to najčešće nehrđajući čelik (tzv. inox), koji je vrlo kvalitetan materijal, potrebno je ipak provjeriti da li su svi sastavni dijelovi izrađeni od materijala iste, deklarirane kvalitete, a pogotovo kada se radi o proizvodima koji će biti pod utjecajem morske vode.

Bazenske ljestve

Ako u bazenu nemate stepenice koje su rješene u samoj konstrukciji bazena (npr. betonske stepenice ili tipske stepenice u konstrukciji poliesterskog bazena), tada su Vam ljestve neophodne. Vrlo bitno je da ljestve budu čvrste konstrukcije, jednostavne za ugradnju i kasniju demontažu, te da su im gazišta neklizajuća.
Postoje različiti modeli zavisno o rubnim detaljima bazena, a ovdje smo Vam prikazli one koji se najčešće koriste.

Primjeri ljestava:

za bazen sa skimmer-om
za bazen sa preljevnim kanalom
„A“ ljestve za montažne bazene

Bazenski rukohvati

Rukohvati u bazenim koriste se; uz konstrukcijske stepenice, kao rukohvati za odmor plivača u slučaju veće dubine bazena, kao rukohvati uz hidromasažne uređaje i kao rukohvati za vježbanje u vodi.

"Dizala" za invalidne osobe

Budući da bazene vrlo često koriste osobe sa invaliditetom zbog korištenja vode kao medija i vodenih masaža u svrhu rehabilitacije i poboljšavanja zdrastvenog stanja, često se postavlja pitanje ulaska takvih osoba u bazen.
Za osobe sa većim stupnjem invaliditeta ulazak u bazen predstavlja velik problem, pogotovo ako u bazenu ne postoje stepenice i ako su bazeni dubine veće od 1,5 m.
U tu svrhu postoje različita "dizala" i sustavi spuštanja teško pokretnih osoba u bazene, a mi smo odabrali i uvrstili u naš program jedan vrlo jednostavan model sa inkorporiranim ljestvama.

 

dizalo za invalidne osobe – model Astral

Tuševi

I tuševi su najčešće izrađeni od nehrđajućeg čelika, moguće su različite kombinacije i modeli što je vidljivo iz fotografija.

Osim ovakvih "klasičnih" tuševa za otvorene bazene su vrlo pogodni i funkcionalni solarni tuševi sa rezervoarima na stražnjoj strani tuša i mješalicom za toplu vodu iz rezervoara i hladnu vodu iz vodovoda.
Naravno, i ovi tuševi se izrađuju u više varijanti.

solarni tuševi - Procopi