ZAGREB
Hobby bazeni d.o.o.
P.Preradovica 3, 10410 Velika Gorica
Tel: 01 6226 848
OSIJEK
Stagnum d.o.o.
Osječka 16, Čepin
Tel: 031 384 300
RIJEKA
Vilsor d.o.o.
Srdoci 65d, Rijeka
Tel:051 624 800
 

Polumontažni bazeni

PROCOPI - model STANDARD PPP I TROPICA

Kao i kod montažnih bazena i kod ovog tipa je potrebna montaža konstrukcije, što znači da je udio građevinskih radova sveden na minimum.
Osnovne karakteristike ovih bazena su, osim malog udjela građevinskih radova u odnosu na klasične betonske bazene, brza montaža, odnosno izgradnja bazena uz vrlo visoku kvalitetu i lijep konačan izgled.
Folije, koje imaju funkciju završne vodonepropusne obloge, kod ovog tipa bazena su vrlo kvalitetne, što znači da su većeg presjeka (deblje) i dolaze već iskrojene prema obliku i dimenzijama bazena. Na vaš zahtjev moguća je ugradnja i kvalitetnije armirane folije kod pojedinih modela.

UZORCI BOJA I BORDURA FOLIJE

Tipska folija

DLW folija

Nakon detaljnog i dugotrajnog praćenja svjetskog tržišta bazena za plivanje ovog tipa, između velikog broja proizvođača odlučili smo se za PROCOPI - model STANDARD PPP I TROPICA bazene iz slijedećih razloga:

 • stabilna i kvalitetna konstrukcija izrađena iz plastičnih materijala – svi dijelovi su izrađeni od plastike


  STANDARD PPP

  TROPICA

  ...više informacija

 • nemogućnost prohrđavanja
 • detaljno razrađeni svi segmenti konstrukcije i opreme koja se ugrađuje
 • mogućnost ugradnje raznih modela ulaznih stepenica
 • velik izbor oblika i dimenzija prema Vašim željama – moguća izrada vanstandardnih oblika i dimenzija

 • velik izbor dodatne opreme
 • brza i jednostavna montaža – više informacija • izravna tehnička podrška proizvođača
 • kvalitetan i lijep bazen
 • povoljna cijena

Upute za montažu bazena isporučuju se uz svaki bazen, tako da montažu možete izvesti i samostalno uz našu tehničku potporu. Sama montaža bazena u pravilu traje 1-2 dana i vrlo je jednostavna.
Kod ovih bazena također je vrlo bitna priprema, koja se svodi na iskop, poravnavanje dna iskopa šljunkom primjerene granulacije, te izradu armirano-betonske podloge dna bazena. Zavisno o dubini iskopa, konfiguraciji i sastavu tla u nekim slučajevima je potrebna i izrada drenažnog sloja .
Kada je podloga, odnosno dno bazena gotovo, pristupa se montaži bazena. Po završetku montaže bazena i uređaja za filtriranje bazen se puni vodom, a paralelno se izvodi zatrpavanje bazena sa vanjske strane.

Zaključak:
S obzirom na uloženo i dobiveno, ovi bazeni su najbolji izbor, jer za relativno nisku cijenu dobivate izvrstan i dugotrajan bazen – „best buy“ naše ponude.